De doelstelling van Relief Foundation is om de lopende projecten zelf te kunnen financieren en niet meer afhankelijkfondsenwerving te hoeven zijn van donaties. Op dit moment wordt er meer dan 50% van de kosten door inkomen uit de activiteiten gedekt en het doel is dit naar 100% te brengen. Nieuwe projecten en uitbreiden van bestaande projecten zal Relief Foundation in eerste instantie van donaties financieren. Om verder te kunnen groeien, en op dit moment ook nog om deze projecten te kunnen blijven voortzetten, heeft Relief Foundation regelmatige financiële bijdragen nodig.

Enkele grote bijdragen mocht Relief Foundation Africa al ontvangen van Wings of Support van KLM, Zuster JMJ en het Anton Jurgensfonds. Op de pagina 'Sponsors' kunt u alle bedrijven zien, die Relief Foundation een warm hart toedragen en sponsoren d.m.v. financiële ondersteuning of anderszins.

In Nederland is er een club van vrijwilligers, die Relief Foundation hierin bijstaat; zij geven bekendheid aan het werk van Relief Foundation, door o.a. lezingen te geven en acties te organiseren. Zij doen dit geheel kosteloos. Van iedere gedoneerde euro gaat 100% naar Relief Foundation in Kenia toe; er blijft niets aan een strijkstok hangen!


Wilt u Relief Foundation ook ondersteunen, dan kunt u uw (maandelijkse) bijdrage storten op
gironr. 1361580 t.n.v. Stichting Relief/Africa te Delden.

Of download hier een machtigingskaart.